Starity

VV Béci: „Nem prosti a húgom!”

2012. január 04. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gigi bátyja teljes mellszélességgel kiáll a húgáért, aki nemrég utazott Dubajba, amivel rögtön támadási felületet nyitott.

hirdetés
VV Béci: „Nem prosti a húgom!”
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nemrég arról számoltunk be, hogy Gigi titokban Dubajba utazott, amelyről még a testvére is csak a hír kirobbantójától, a Blikktől értesült. Gigi állítása szerint barátjától kapta az utat, azonban a rossznyelvek – élükön a valóvilágos legfőbb ellenségével, Évával – , egyből prostinak kiáltották ki az utazás körülményei és a korábbi dubajos botrányok miatt.

VV Bécit felháborítja, hogy húgáról mindenki azt gondolja, pornózni ment Dubajba, ám ő maga sem tudja, hogy pontosan hol is tartózkodik Gigi.

„Valójában a mai napig senki nem tudja, hogy hová ment. Ha minden igaz, a kedvesével nyaral, de csak akkor tudok bővebb tájékoztatást adni, ha beszéltem vele. Mivel elvileg pihenni mentek, nem lehet elérni őket. A barátja is kikapcsolta a telefonját, de biztos vagyok benne, hogy együtt vannak” – mondta zaklatottan a Borsnak Béci.

„Teljes mellszélességgel kiállok mellette. VV Éva fújta fel ezt az egészet, s azért csámcsog most rajta mindenki. A Dubaj-ügy óta, ha bárki elutazik egy arab országba, akkor kikiáltják prostinak. Nem szopni ment a húgom, már elnézést a kifejezésért” – fakadt ki a rapper, akinek nemrég jelent meg új dala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek