Starity

VV Gigi: „Rosszul kommunikáltam”

2012. január 10. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rácz Ildikó rájött, hogy hiba volt eltitkolnia a dubaji utazását, mert így a magyarázkodásokkal kellemetlen helyzetbe hozta a testvérét és saját magát is.

hirdetés
VV Gigi: „Rosszul kommunikáltam”
Fotó: RTL Klub

A Gigi-körüli dubajbotrány a lány hazaérkezése óta sem csillapodik. Az év végén az bulvárújságok címlapján robbant a hír, miszerint az exvillalakó teljesen egyedül, senkit sem értesítve Dubajba utazott, ahol végig elérhetetlen volt. Testvérének utazás előtt azt mondta Marokkóba utazik táncolni, később a botrány kitörése után egy SMS-ben tájékoztatta Bécit, hogy nem prostinak ment, hanem barátjával pihennek az arab országban.

Visszaérkezése után először a Fókuszban szólalt meg, amelyben még jobban megkavarta a szálakat, hiszen eléggé összefüggéstelenül beszélt: „Nekem a tánc az erősségem, vissza is tértem, s elkezdtem a szakmai kapcsolataimat újra kiépíteni… Pont úgy jött ki, hogy elindultunk, s már megjelentek ezek a címlapok. Tehát még reagálni sem tudtam… Gondolkodtunk, hogy adunk egy képet, hogy nyaralunk, de aztán úgy döntöttem: nehogy már nekem kelljen magyarázkodnom, hogy ha a barátommal külföldön vakációzom Dubajban, Amerikában vagy Kínában… Pont ezért nem fogok róla nyilatkozni…”mondta Gigi az RTL Klub kamerája előtt tegnap este.

A zűrzavarnak a Bors is utánajárt és megkérdezte a VV4 játékosát a történtekől: „Rosszul kommunikáltam, ez kétségtelen. Az a helyzet, hogy szerettem volna titokban tartani az utat. Most már én is látom, hogy ez egyszerűen megvalósíthatatlan, hiszen ha máshol nem, akkor a reptéren felismer valaki, és ha nem mondok semmit arról, hogy hová megyek, akkor azonnal elkezdődnek a találgatások”mondta a lap kérdésére Rácz Ildikó, aki még hozzátette, hogy tanulva az esetből legközelebb utazás előtt kiválaszt majd egy sajtóorgánumot, ahol előre leadja az úticélt, mielőtt a rossznyelvek pletykálni kezdenének.

A Blikk már azt találgatja, hogyan tudott előzetes vízumkérelem nélkül az Egyesül Arab Emírségekbe utazni, ugyanis azt állítja, hogy semmilyen papírt nem töltött ki, mivel nem is tudott az úticélról.

„Nem tudom, hogy ezt hogyan intézhette el a barátom, én csak az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy merre repülünk, csak annyit tudtam, hogy egy afrikai országba megyünk” – mondta Gigi, aki vagy ennyire belezavarodott a sok magyarázkodásba, vagy földrajzórán hiányzott amikor a kontinenseket tanították. Annyi biztos, hogy különös utazása valószínűleg örök rejtély fog maradni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek