Starity

Christina Aguilera: „Szeretem a testem”

2012. január 11. 08:08   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera mindig is saját magának akart megfelelni. Mostanában rengeteg rosszindulatú kritika érte őt a súlyával kapcsolatban, de ő nem törődik ezekkel.

hirdetés
Christina Aguilera: „Szeretem a testem”

Mostanában sajnálatos módon amikor Christina Aguileraról beszélnek az emberek nem első sorban hihetetlen hangja, hanem az egy év alatt felszedett kilók jutnak az mindenki eszébe. Az énekesnő természetesen mint mindig, most se hallgat a rosszindulatú megjegyzésekre, sőt kifejezetten kiemeli ducibb, de annál szexisebb idomait.

„Nagyon régóta vagyok az iparban. Mindössze 17 éves voltam, amikor berobbantam a köztudatba. Soha sem lehetsz elég jó az emberek számára. Soha nem lehetsz elég tökéletes, vagy túl vékonynak, vagy túl teltnek tartanak. Én már minden oldalon álltam” – nyilatkozta a Marie Clair magazinnak.

„Azt hiszem a videóim mint például a Dirty vagy a Lady Marmalade tökéletesen megmutatják, hogy soha sem voltam idegen a saját testemben. Amíg boldog vagyok a saját bőrömben, addig ez az amire szükségem van. Boldog vagyok, ahol vagyok. A barátom szereti a testemet, én úgyszint. A kisfiam egészséges és boldog. Ez mind, ami számít”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek