Starity

Halálra itta magát a zenész

2012. január 11. 07:07   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alkohol végzett a hatvannégy éves sikeres brit zenésszel, Bob Westonnal, akit szomszédja egy héttel ezelőtt holtan talált - írja a Hír24.

hirdetés
Halálra itta magát a zenész

Sokak számára ismerős lehet Bob Weston neve. aki egy nagyszerű gitáros bandában és egyénileg is elhelyezkedett a zeneiparban. Múlt héten hívták ki a rendőröket Bob házához, ugyanis a szomszéd gyanúsnak találta, hogy nincs mozgás.

Eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan mi is végzett a brit hírességgel, de mostanra megérkeztek a boncolás eredményei, amik kimutatták, hogy a zenész alkoholmérgezésben hunyt el, ami nem is meglepő mivem már évek óta erős alkoholista volt.

Weston a Fleetwood Mac második felállásának tagjaként szerzett hírnevet. A hetvenes években a banda két albumával ő is büszkélkedhetett. Ennek a sikernek az 1973-as turné vetett véget, amin kiderült, hogy a zenekar frontemberének Mick Fleetwoodnak barátnőjével kavar. Természetesen azonnal elbocsátották a bandától, ami rossz fényt vetett a zenekarra, ugyanis rajongók ezrei követelték vissza pénzüket.

Ezután még párszor próbálkozott kisebb bandákba belépni és szólóelőadóként elérni azt a sikert, amit a hetvenes évekeben, de nem sikerült. Többen úgy emlegették: „A férfi, aki majdnem a Fleetwood Mac végét okozta!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek