Starity

VV Anikó és Istenes Bence lelepleződtek

2012. január 11. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub két fiatal műsorvezetője között már hónapok óta dúl a szerelem, de eddig féltve őrizték kapcsolatukat a világ szeme elől.

hirdetés
VV Anikó és Istenes Bence lelepleződtek

Nádai Anikó és Istenes Bence kapcsolatáról már számtalan pletyka keringett, míg végül a két fiatalt a napokban egy járókelő buktatta le, amint éppen romantikus sétát tettek egy csendes városrészen.

A Blikknek beküldött fotóra már a pár sem tudott mit mondani, és inkább beismerték több, mint fél éve tartó románcukat, amit eddig foggal-körömmel titkoltak a nyilvánosság előtt. Mindezidáig a közös médiás rendezvényeken is inkább távol tartották magukat egymástól, nehogy kiderüljön az egymás iránt érzett szerelmük. Maguk sem gondolták, hogy egy óvatlan pillanatban egy átlagos ember fogja róluk lerántani a leplet, de ettől függetlenül nem estek kétségbe.

„Nincs értelme tovább tagadni. Együtt vagyunk Anival már nyolc hónapja, és úgy látom, ez komoly dolog kettőnk között. Mióta decemberben véget ért a táborommal kapcsolatos munka, és megszűnt a NekedValó, egyre többet tudunk együtt lenni nyilvános helyeken is, és túl fárasztó mindig arra figyelni, ki láthat meg minket. Legyen hát vége a titkolózásnak” – mondta el a Viva TV volt műsorvezetője, akire a továbbiakban is számít az anyacsatornája, annak ellenére, hogy műsorát megszűntették.


Anikó és Ben kapcsolata már jó ideje tart

A BeleValó vagány fekete démona – aki ma ünnepli a születésnapját – úgy tűnik, végre megtalálta az igazit, és saját bevallása szerint igazán boldog Bence oldalán, akiben őszinte, kedves és igen figyelmes embert ismerhetett meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek