Starity

Emma Roberts otthagyta a stábot

2012. január 13. 15:03   |   Szerző: isheaes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Roberts úgy döntött, kilép a szereplőgárdából, állítólag néhány probléma adódott, amiket nem tudtak elrendezni.

hirdetés
Emma Roberts otthagyta a stábot

Néhány hónappal ezelőtt került nyilvánosságra, hogy Emma Roberts Vanessa Hudgensszel és Selena Gomezzel karöltve lesznek a főszereplők a Harmony Korine legújabb filmjében, a Spring Breakersben.

Mint tudjuk, a lányok egyetmista tanulók bőrébe bújnak, és ahhoz, hogy el tudjanak menni egy kirándulásra, kirabolnak egy éttermet, mivel csak így tudják finanszírozni. Igen ám, de elkapják őket, börtönbe kerülnek, viszont egy titokzatos férfi (James Franco) lerakja értük az óvadékot, de nem csak azért, hogy jót tegyen velük.

Az a hír járja, hogy Emma Roberts a napokban visszamondta a szerepet. Egy forrás nyilatkozata szerint néhány ellentét adódott, amiket nem tudtak megoldalni. Azt nem lehet tudni, hogy ez milyen hatással lesz a filmre, hiszen a próbák már elkezdődtek ebben a hónapban, és a forgatásra is hamarosan sor kerül. Valószínű, hogy Emma helyére másik lányt fognak keresni, hiszen a szerep nem maradhat üresen, de az is meglehet, hogy változnak a dolgok, sikerül rendezni a dolgokat, és Emma tér vissza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek