Starity

Ed Westwick szerelmes Leighton Meesterbe

2012. január 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan a képernyőn Chuck Bass táplál érzelmeket Blair Waldorf iránt, a való életben Ed is szerelmes a B Királynőt megformáló színésznőbe.

hirdetés
Ed Westwick szerelmes Leighton Meesterbe

Azt már megtudtuk, hogy a Chuck Basst alakító angol színész, Ed Westwick Leighton Meesterben bízik meg a legjobban, és az életben is rendkívül jó barátok. A tegnapi nap folyamán Ed hivatalos volt egy E!Online-interjúra, ahol először a királyi esküvőről kérdezték. A színész nem árult el túl sokat a nagy estével kapcsolatban, csak annyit, hogy ő is megkönnyezi a várva várt századik részt.

De az interjú során nem csak ez az egy érdekesség derült ki. Úgy tűnik, nemcsak Chuck Bass szerelmes, hanem maga Ed Westwick is, méghozzá Leighton Meesterbe.

„Őrülten szerelmes vagyok Leightonba. Talán már annyira, hogy nem is kell, hogy ő szerelmes legyen belém. Szeretem őt, és ez elég. Leigh az enyém! Nagyon közel állunk egymáshoz, mesés lány. Ő 20 éves volt, míg én 19, amikor elkezdtük forgatni a Gossip Girlt, szinte együtt nőttünk fel, emiatt nagyon erős köztünk a kötelék. Ő egy rendkívüli tehetség, szerintem igen jó páros vagyunk” – árulta el az angol színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek