Starity

Kinga hasonmását keresi VV Péter

2012. január 20. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Péter kitalálta, hogy mire Attila kijön a villából, keres neki egy olyan Attila-rajongó lányt, aki nem mellesleg Kinga hasonmása is egyben.

hirdetés
Kinga hasonmását keresi VV Péter
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szerelem a legfölsőbb szinteken – emlékszünk még erre a VV Olivér által szervezett szörnyűségre, amit közvetlenül a Való Világ negyedik szériája után a tévénézőkre zúdítottak? Bár a legutóbb kiesett Péter egyelőre nem tervez semmilyen tévéműsort a villában maradt cimborájának, a koncepció mégis kísértetiesen hasonlít arra, amikor a mit sem sejtő Alekosznak hajkurászta odakint az arákat egykori villabarátja.

„Úgy döntöttem, castingolni fogom a Kinga-hasonmásokat. A haknik során bőven lesz alkalmam arra, hogy találkozzak csinos lányokkal, akik odáig vannak Attiláért. A villában sokszor beszélgettünk arról, hogy – ha már Kingát nem is tudja megszerezni – legalább egy hasonló lánnyal szeretne összejönni” – vezette be a terveibe a Blikk riporterét VV Péter, aki azt is elárulta, hogy hisztipróbát is csináltatni fog a csajokkal, hogy lássa mennyire tudnak durcázni.

Attila reakcióit nem lehet előre borítékolni, viszont az tény, hogy az összeférhetetlennek mindig is problémái voltak a csajozással. Péternek ugyanis elárulta a villában, hogy ha a kiszemeltjét nem tudta megszerezni, csalódottságában a világhálón keresett helyette egy hasonlóan kinéző prostit. „Ha már az igazit nem kaphatta meg, akkor fizetett inkább a hasonmásért” – mondta Péter, aki ennek apropóján találta ki a Kinga-hasonmáskeresést.

„Bízom benne, hogy rengetegen fognak jelentkezni, és Attilának bőven lesz lehetősége válogatni a Kinga-hasonmások között” – tette hozzá rafinált exvillalakó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek