Starity

Demi Lovato új klipjén dolgozik

2012. január 26. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még arról mentek a rosszindulatú pletykák, hogy Demi Lovato ismét rehabra került, ez azonban nem bizonyult igaznak. A volt Disney-sztár jobb formában van, mint ezelőtt valaha.

hirdetés
Demi Lovato új klipjén dolgozik

Olyannyira valótlannak bizonyult a hír, hogy az MTV megerősítette hogy Demi Lovato ma kezdte a videoklip forgatását a legújabb kislemezéhez, a Give your heart a breakhez. Előző kislemeze óta – ami rögtön az iTunes első helyén nyitott – több mint fél év telt el, így rajongói még nagyobb lelkesedéssel várják, hogy vajon milyen klippel is rukkol elő a lány.

Múlt héten az Universal Music lemezkiadó közzétette, hogy a klip várhatóan február közepén érkezik, így már nem kell olyan sokat várni rá. Ezután várhatóan március környékén világ körüli turnéra indul, hogy Európában is promotálja Unbroken című albumát, így végre az európai rajongók is megkapják az esélyt, hogy találkozhassanak kedvencükkel, továbbá Timbaland megosztotta Twitteren, hogy idén még több közös daluk jelenik meg Demivel.

Izgalmas évnek ígérkezik ez a rajongói számára, de addig is itt a dal élő változata, ami a hivatalos VEVO-oldalára készült:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek