Starity

Folytatódik a Beugró

2012. január 28. 14:02   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a 2011 januárjában kötött szerződést nem hosszabbítja meg a Viasat3, de egy másik csatornán biztos folytatódni fog.

hirdetés
Folytatódik a Beugró

A Beugró, ami egy improvizációs színházra épülő műsor, már az M1-en, a TV2-n és a Cool TV-n is ment, de mindegyik csatorna felbontotta a szerződést. Tavaly januárban a Viasat3 vette szárnyai alá a népszerű, közkedvelt showt, most azonban ők is „kitették” a Beugró szűrét.

Azonban a műsor producere, Kapitány Iván egy interjúban az alábbiakat nyilatkozta: „Folytatódik a Beugró március végétől. Meglepő lesz, még inkább próbálunk közelebb kerülni a nézőkhöz, szeretnénk kiszélesíteni azokat a lehetőségeket, ahogy eljutnak a műsorok a nézőkhöz.”

Ezek szerint lesz némi változtatás a műsorban, melynek élő felvétele március 12-én megkezdődik.

Ugyan sokat „vándorolt” már a Beugró, hiszen már négy adót megjárt, de mivel rengetegen szeretik, sőt többször visszanézik az emberek különböző videómegosztó-oldalakon, így nem meglepő, hogy még mindig harcolnak a műsor fennmaradásáért. Reméljük, most egy olyan csatornához kerül, ami akár évekig tudja sugározni országunk talán leghumorosabb és legszórakoztatóbb műsorát.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek