Starity

Folytatódik a Beugró

2012. január 28. 14:02   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a 2011 januárjában kötött szerződést nem hosszabbítja meg a Viasat3, de egy másik csatornán biztos folytatódni fog.

hirdetés
Folytatódik a Beugró

A Beugró, ami egy improvizációs színházra épülő műsor, már az M1-en, a TV2-n és a Cool TV-n is ment, de mindegyik csatorna felbontotta a szerződést. Tavaly januárban a Viasat3 vette szárnyai alá a népszerű, közkedvelt showt, most azonban ők is „kitették” a Beugró szűrét.

Azonban a műsor producere, Kapitány Iván egy interjúban az alábbiakat nyilatkozta: „Folytatódik a Beugró március végétől. Meglepő lesz, még inkább próbálunk közelebb kerülni a nézőkhöz, szeretnénk kiszélesíteni azokat a lehetőségeket, ahogy eljutnak a műsorok a nézőkhöz.”

Ezek szerint lesz némi változtatás a műsorban, melynek élő felvétele március 12-én megkezdődik.

Ugyan sokat „vándorolt” már a Beugró, hiszen már négy adót megjárt, de mivel rengetegen szeretik, sőt többször visszanézik az emberek különböző videómegosztó-oldalakon, így nem meglepő, hogy még mindig harcolnak a műsor fennmaradásáért. Reméljük, most egy olyan csatornához kerül, ami akár évekig tudja sugározni országunk talán leghumorosabb és legszórakoztatóbb műsorát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek