Starity

Cheryl: Rosszabb a helyzet, mint gondoltuk!

2010. július 07. 16:04   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl vasárnap éjjel óta van kórházban, ahol próbálnak rajta segíteni, de még mindig lázzal és fejfájással küzd. Az elmúlt 24 órában egyáltalán nem javult az állapota.

hirdetés
Cheryl: Rosszabb a helyzet, mint gondoltuk!

A hírekben először azt olvashattuk, hogy Cheryl mindösszesen két napig lesz a kórházban, de az orvosai még ma sem engedik haza, mert az énekesnő állapota nem javult, sőt az éjszaka folyamán két órára az intenzív osztályra került. Ez sajnos azt jelenti, hogy rosszabb a helyzet, mint ahogy először gondolták.

Cheryl sajtósa, és egy közeli barátja is elmondta a kíváncsi újságíróknak, és az aggódó rajongóknak, hogy " Sokkal rosszabb a helyzet, mint gondoltuk. Azt hittük, hogy túl lesz a nehezén 24 óra alatt, de semmi javulást nem mutat. Nagyon beteg, és egy darabig még nem hagyhatja el a kórházat. Mindenki nagyon aggódik, mert a malária úrrá lett a szervezetén. Fizikailag sincs olyan állapotban, hogy legyűrje a kórt. Minden erejére szüksége lesz, hogy megnyerje ezt a harcot."

A barát közölte azt is, hogy nagyon jó orvosok viselik gondját, olyanok, akik értenek a trópusi vírusok, paraziták megfékezéséhez. Nagyon erős gyógyszereket kap, hogy legyőzhesse a moszkitó által előidézett betegséget - amely, végzetes is lehet.

"Nem rózsás a helyzet. Félünk, mert Cheryl nagyon gyenge, a mája már most károsodott. A gyógyszerek nagyon kikészítik. Joan, az édesanyja, és néhány barátja - többek között Derek Hough, akivel Tanzániában volt - állandóan ott van mellette. - tette hozzá még a sajtós.

Annyi már most biztos, hogy Cherylnek minimum hat hónap pihenésre lesz szüksége, így nem fog részt venni a V Festivalon, és a kiadója már jelezte, hogy a lány albuma valószínűleg jövő év elején kerül a boltokba. Ahogy az is megkérdőjelezhetetlenné vált, hogy az X Factorba immár nem csak Dannii Minogue helyett kell új zsűritagot keresni, hanem Cherylére is, hiszen az idei évadban biztos, hogy nem lesz benne.

Simon ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy "Annyi időt kap a pihenésre, amennyit csak akar. Ez természetes. Nem is akarom Őt addig stúdió, vagy kamera előtt látni, amíg teljesen fel nem épült!"

A Sun, és a People orvosait is megkérdezték, hogy mit gondolnak, miért nem javult az állapota?! Mindketten szinte szóról-szóra ugyanazon a véleményen voltak: "Ms. Tweedyn viszonylag későn, szinte a lappangási idő legvégén jelentkeztek azok a tünetek, amelyek bizonyították, hogy maláriában szenved. Ami olyan szempontból szerencsés, hogy nem kezelték félre, ezzel is legyengítve a szervezetét. Az már más kérdés, hogy ha hamarabb elkezdik kezelni, nem fajulnak eddig a dolgok. De mivel jó kezekben van, véleményem szerint egy hét alatt tudják olyan állapotba hozni, hogy sem fejfájása, sem láza nem lesz. Az tény, hogy jelenleg is fájdalmakkal küzd, de értesüléseim szerint a gyomorpanaszokat és a szédülést már sikerült kezelniük. A megfelelő gyógyszerekkel is hosszabb időt vesz igénybe a gyógyítási-gyógyulási folyamat. Én bizakodó vagyok!".

Nem csak családja, és barátai aggódnak, a rajongók világszerte olvassák mindennap a friss híreket kedvencükről. Létrehoztak egy oldalt is, a getwellcheryl.com -ot, ahová mindenki leírhatja jókívánságait, és biztosíthatja támogatásáról Cherylt (az ügynökein keresztül indult akcióról van szó, ami annyit jelent, hogy amint Chez állapota a régi lesz, eljuttatják hozzá az üzeneteket.)

Jelen helyzetben annyit tehet mindenki, hogy várja a friss híreket az állapotáról, és reggeliesti imájába belefoglalja Cheryl nevét is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek