Starity

Szakított a Megasztár álompárja

2012. január 29. 14:02   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A távkapcsolat nem mindig működik zökkenőmentesen. Nem volt ez másképp a Megasztár 5 álompárjánál sem. Lakatos Yvette és Tóth Ádám kapcsolata másfél év után futott zátonyra.

hirdetés
Szakított a Megasztár álompárja

Szakított a Megasztár 5 álompárja. Nem, most nem Tolvai Reniről és Kállay-Saunders Andrásról beszélünk, hanem Lakatos Yvette-ről és Tóth Ádámról. A fiatalok immár másfél éve voltak együtt, de Ádám már úgy érezte van is barátnője meg nem is, ezért inkább dobta szerelmét.

„Én szakítottam a távolság miatt. Hiába volt barátnőm, a hétköznapokon egyedül töltöttem az estéket, egyedül ültem le a kanapémra, egyedül tévéztem, éltem. Emberileg még mindig ugyanúgy szeretem Yvette-et, de az észérvek győztek a szerelem felett” – nyilatkozta az Adam's Comedy frontembere a Blikknek.

Yvette már nem ilyen pozitívan állt a dolgokhoz, csalódottan nyilatkozott a lapnak: „Az ő döntése volt, én úgy gondolom, meg lehetett volna oldani, vagy legalább megpróbálni valami más megoldást találni. Nekem nem okozott olyan nagy nehézséget, hogy távkapcsolatban élünk, de ő úgy érezte, hogy ugyan van barátnője, de mégsincs.”

A két megasztáros korábban még duetten is gondolkodott, de nagy valószínűséggel a történtek után erre már nem fog sor kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek