Starity

Christina Aguilera lábán viccelődött Neil Patrick Harris

2012. február 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szegény Christina Aguilera hétvégi cikis esete már a főműsoridőben, egy talkshow-ban is téma lett, ahol Neil Patrick Harris szörnyülködött a különös baleseten.

hirdetés
Christina Aguilera lábán viccelődött Neil Patrick Harris

Úgy tűnik, Christina Aguilerát üldözi a balszerencse, és mindig történik vele valami olyasmi, amit a sajtó kivesézhet. Esett már Grammy-díj-kiosztáson, felejtette már el az amerikai himnusz szövegét a Super Bowlon, most pedig Etta James temetésén érte egy kínos baleset. Bár a dalát gyönyörűen énekelte el, úgy tűnik, a bulvárlapokat sokkal jobban érdekli, mi is volt az a titokzatos barnásvörös folyadék, ami a jobb lábszárán folyt le az előadása alatt.

Christina képviselői már közölték, hogy a barnítóspray olvadt le a melegben az énekesnőről, a The Talk című talkshow meghívott vendégei azonban tovább elemezgették a malőrt.

Aisha Tyler színésznő szerint nem ügy, hogy Christina a „havi látogatójával” bajlódott, végül is sokan mennek haza a moziból pulcsival a derekukon. Neil Patrick Harris pedig azt mondta, hogy a színfalak mögött nézte a sztárt, és először azt hitte, a harisnyája szalad, aztán ahogy nézte, öklendezni kezdett. Persze csak viccelt, reméljük most már Christina is csak nevet a történteken.

A videót a Huffington post oldalán, ide kattintva lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek