Starity

Új zsűritagok a Csillag Születikben

2012. február 05. 09:09   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan érkezik a Csillag Születik negyedik évada. Kolosi Péter, az RTL műsorigazgatója elmondta a Blikknek, hogy mindig egy új televíziós évadra terveznek, és ez úgy tűnik, a zsűritagokra is igaz, ugyanis már nem a megszokott négyest láthatjuk, hanem Hernádi Judit mellett egy teljesen új trió értékeli majd a versenyzőket.

hirdetés
Új zsűritagok a Csillag Születikben

A korábbi Csillag Születikben Fáy Miklós, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja és Szirtes Tamás alkotta a zsűrit. Az idei évadban viszont úgy tűnik, hogy Hernádi Juditon kívül senki nem tér vissza.

Kolosi Péter, az RTL Klub műsorigazgatója a minap nyilatkozott a Blikknek, hogy ilyenkor egy teljesen új televíziós évaddal kezdik az évet. Ez nemcsak a műsorokra, hanem az abban szereplő emberekre is igaz, ugyanis olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint véget ér a Barátok Közt. Utóbbi még nem teljesen biztos, viszont az igen, hogy az idei Csillag Születik zsűribrigádja szinte teljesen kicserélődik. Hernádi Judit marad egyedül a megszokott helyén, a többi ítészt pedig leváltják különböző okok miatt.

Oroszlán Szonja valószínűleg azért nem kap szerepet az idei évadban, mert állítólag az RTL Klub 2-es csatornáján lesz a Szombat Esti Láz műsorvezetője. Szirtes Tamásról nem sokat tudni, Fáy Miklós pedig a TV2-nél egy riportműsorban lesz látható, és ezért nem kap szerepet a műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek