Starity

Daniel Radcliffe K-pop rajongó lesz?

2012. február 07. 09:09   |   Szerző: eva tarko

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek sztárja mindent megtesz a koreai rajongói kedvéért. Nincs ellenére, hogy megismerje a koreeai popzenét.

hirdetés
Daniel Radcliffe K-pop rajongó lesz?
Fotó: Youtube

Daniel Radcliffe új horrorfilmjére, a The Woman In Blackre a koreai közönség is kíváncsi, így a közelmúltban a fiatal színész Dél-Koreába utazott, hogy az ottaniaknak is beszámoljon a forgatásokról és az általa alakított karakterről.

Köszönetképpen, amiért ilyen hosszú utat tett meg a sztár, az SNSD koreai lánybanda nemrégiben megjelent albumát ajándékozták neki, amellyel a csapatnak sikerült az amerikai áttörés.

„Köszönöm szépen! Nem tudok még sokat a k-pop zenéről, de azt hiszem itt az ideje, hogy többet megtudjak róla” – mondta Daniel, majd a csajokat elnézegetve a borítón így folytatta: „Nagyon szeretnék találkozni a koreai rajongóimmal, ha felszabadul egy kis időm, megpróbálok találkozni velük.”

A riporter ezt követően megkérdezte tőle, kit tart a legszebbnek a csapatból, mire Daniel, Tiffanyra és TaeYeonra mutatott. A koreaiak bizakodók, hogy esetleg egy újabb világsztárral bűvölhet a k-pop rajongók köre, de könnyen lehet, hogy csak a dekoratív hölgyek láttán ámult el ennyire a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek