Starity

Rihanna ismét melléfogott

2012. február 09. 18:06   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna ismét bebizonyította a nagyérdeműnek, hogy a stylistok segítsége nélkül elég gyatra öltözetet tud összeállítani.

hirdetés
Rihanna ismét melléfogott

Rihannának, a barbadosi származású énekesnőnek nem ez az első alkalma, hogy meggyűlt a baja a divattal. Fekete bőr baseballsapiban, ugyanolyan színű hálószerű felsőben és mindezek mellé egy koptatott farmerben jelent meg a Super Bowl után.

Riri soha sem féltette megmutatni, hogy nem éppen egy divattervező. Nemrég Hawaii nyaralása során érdekes, szigetelőszalag hatású fürdőruhában mutatta meg domborulatait, de a magas derekú rövidnadrágokat sem utasítja vissza. A Loud albumán szereplő Drake-kel közös What's My Name-ben is hasonló naciban táncolt, és sétálgatott az utcán, amelyben természetesen látszanak több milliót érő, szuperszexi lábai.

Pár nappal ezelőtt pedig egy olyan videó került fel a YouTube-ra, ahol expasijával bulizott: úgy tűnik, Chris Brown és Riri magasról tesznek a távoltartási végzésre, amit még anno Rihanna kért a bíróságtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek