Starity

Rihanna szexin pózol egy érdekes szabású bikiniben

2012. január 22. 14:02   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi származású énekesnő elég érdekes szabású bikiniben mutatkozott Hawaii nyaralása alatt, valamint kiderült, hogy még mindig összejár Chris Brownnal szexelni.

hirdetés
Rihanna szexin pózol egy érdekes szabású bikiniben

Úgy látszik Rihanna imádja mutogatni a testét, ugyanis Twitterére rengeteg fürdőruhás képet tett fel. Legutóbbi képen egy elég érdekes szabású fürdőruhában volt, amiben csak pár csík takarta el a szexi testét. Teljesen olyan hatást kelt, mintha szigetelőszalaggal lenne körbetekerve. Talán ezekkel a szexi fotókkal próbálja kiengesztelni dühös rajongóit, akik azért rágtak be Rihannára, mert nyaralása alatt többször is füvezni látták.

Rihanna olyan jól érzi magát Hawaii szigetén, hogy még a cápákhoz is bemerészkedett. A Twitteren élete legjobb élményeként számolt be róla. Azt hogy Rihanna szereti a veszélyes életet, mi sem bizonyítja jobban, mint a napokban felröppent pletykák, miszerint Rihanna és korábbi bántalmazója, Chris Brown összejárnak szexelni.

Erről az énekesnő egyik barátja számolt be az Us Weeklynek. „Rihanna szeret veszélyesen élni, az, hogy Chrisszel beszél és szexel, az ennek a része." A pletykát ráadásul más források is megerősítették a lapnak. „Az énekesnő és Brown időnként találkoznak. Mindig meglátogatja őt Rihanna, ha Los Angelesben jár” – nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek