Starity

Selena Gomez váltja Miley Cyrust

2012. február 10. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley helyett Justin Bieber barátnője fogja szinkronizálni a Hotel Transylvania szerelmes vámpírlányát.

hirdetés
Selena Gomez váltja Miley Cyrust

2011 őszén még arról számoltunk be, hogy Miley Cyrus fogja szinkronizálni a Hotel Transylvania című animációs film egyik főszereplőjét, Mavist. Ám most kiderült, hogy Selena Gomez veszi át a Hannah Montanaként megismert lány helyét. A váltás oka egyelőre ismeretlen, és hivatalosan még nem jelentette be senki, hogy Gomez kisasszony lenne az új vámpírlány, de Miss Cyrus már megerősítette a Twitter-oldalán, hogy mégsem ő lesz a főszereplő lány hangja.

Miley egyik követője csiripelte a sajnálatos hírt, miszerint kedvence már nem fog részt venni a Hotel Transylvania munkálataiban, amire az egykori Disney-sztár nem volt rest reagálni: „Igazán a zenére szeretnék koncentrálni ebben az évben! Ennyi az egész! :)”

Tehát a hírek szerint most Selena fogja kölcsönzi hangját Dracula lányának, aki beleszeret egy halandó fiúba, és ez a szerelem rengeteg bonyodalmat fog okozni.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek