Starity

Beyoncé megmutatta kislányát

2012. február 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már lassan egy hónapja, hogy megszületett a kis csöppség, ám az első fotók még csak most érkeztek meg róla. Anyukája és apukája az interneten posztolta a képeket, több millió dollárról lemondva, melyet egy magazin ajánlott volna fel értük.

hirdetés
Beyoncé megmutatta kislányát

Blue Ivy Carter 2012. január 7-én látta meg a napvilágot, és azóta ő a sajtó kedvenc babája. Anyukája már megmutatta homokóra alakját, mellyel most nem foglalkozik annyit; inkább anyai teendőit látja el, és babázik. Ennek ellenére hamarosan megjelenik az új kislemeze, mely az End Of Time című dal lesz. A klipet február végén vagy március elején jelenteti meg a díva.

A képeken Beyonce és a kisbaba is nagyon örömteliek és aranyosak, csak úgy sugárzik róluk a boldogság. A kis Blue Ivynak is van oka az örömre: még nem tudja, de ő a legfiatalabb ember, aki felkerült a Billboard listájára pár napos korában. Ezzel valószínűleg ő fogja tartani nagyon sokáig ezt a rekordot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek