Starity

Életet adott második gyermekének Gaby Espino

2012. február 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 12-én, vasárnap, helyi idő szerint este nyolc órakor Gaby Espino egészséges kisfiúnak adott életet egy miami kórházban.

hirdetés
Életet adott második gyermekének Gaby Espino

Gaby és színész-énekes kedvese, Jencarlos Canela szeptember 8-án egy közös twitcam alkalmával tették hivatalossá kapcsolatukat, és tárták a világ elé a nagy hírt, miszerint Gaby egy kisfiút hord a szíve alatt.

A kis Nickolas Canela Espino végül kilenc nappal a kiírt dátum előtt, február 12-én császármetszéssel jött a világra Miamiban. A hírt a pár sajtószóvivője, Oswaldo Pisfil erősítette meg, akitől azt is megtudhattuk, hogy a kisfiú 3100 grammal és 48 centivel született, s annak ellenére, hogy a baba aprócska, mindenki szerint épp olyan, mint az édesapja.

Noha korábban kérdéses volt Jencarlos jelenléte a szülésnél, végig kedvese mellett volt, és a köldökzsinórt is ő vágta el. A családon kívül jelen volt még Catherine Siachoque és Miguel Varoni is, akik mindenben támogatják a párt.

Az újdonsült szülők a People en Españolnak nemrég arról meséltek, hogy egyelőre nincsenek házassággal kapcsolatos terveik, hisz Nickolas egy olyan pár gyermekeként fogant meg, akik mindennél jobban szeretik egymást és őt is, számukra pedig ez a legfontosabb. Jencarlos egyébiránt nem győzi hangsúlyozni, hogy kisfia nem az első gyermeke, hisz Gaby előző házasságából született lányát, Orianát is sajátjaként szereti.

Már azt is tudni lehet, hogy a keresztszülői feladatokat Pitbull és Cristina Saralegui látja majd el. A gyermekről a People en Español áprilisi, anyák napi kiadásában exkluzív fotókat láthatunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek