Starity

Chenoa: „Egy igazi nő nem bonyolult!”

2012. február 15. 10:10   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő lett idén a Dove márka Igazi nő című kampányának nagykövete. Chenoa tanácsokkal látta el a lányokat az igazi szépséggel kapcsolatban, közben pedig a pletykák szerint ismét együtt van egykori párjával, a producer Alain Cornejoval.

hirdetés
Chenoa: „Egy igazi nő nem bonyolult!”

A Dove úgy döntött, hogy megkeresi magának azokat az igazi hölgyeket, akikkel termékeit hitelesen népszerűsítheti. Nem volt véletlen tehát, hogy elsőként a szépséges argentin származású spanyol énekesnőt, Chenoát kérték fel. Ő lett így a márka nagykövete, aki egyfajta szépségcastingot tartott Madridban. Minden lánnyal kedélyesen és őszintén elbeszélgetett, majd tanácsokat adott azzal kapcsolatban, hogy milyen is egy „igazi nő”.

Több tucat fiatal vett részt a válogatáson, hogy valóra váljon egy álmuk, illetve, hogy megkapják a legjobb tippeket az extriunfitától. Az argentin szépség szerint a nő akkor igazi nő, ha túl nem bonyolult, és mindig tudja, hogyan kell élni a lehetőségekkel, amelyeket az élet nyújt számára. Chenoa egy olyan hölgy, aki többek között a könnyedségéről és a spontán örömmegnyilvánulásairól híres, így aztán tökéletesen illeszkedik abba meghatározott kritériumokkal teli elképzelésbe, amit a Dove valódi nőkről lefestett.

Az Operación Triunfo első kiadásának egykori versenyzője beszélgetett a lányokkal, akiknek elmesélte, hogyan kell, illetve hogyan érdemes felkészülni egy meghallgatásra, egy olyanra, mint amilyet a Dove is tart, és kiemelte, hogy mindenképpen csak akkor vágjanak bele, hogyha eléggé motiváltak, magabiztosak és ismerik önmagukat.

Chenoa maga írta a Facebook-falán az alábbi üzenetet: „Ma reggel voltam a Dove castingján. Nagy örömömre szolgál, hogy segíthetem Dove és annak életfilozófiájának népszerűsítését, hogy minden nő szép, és mindnyájan meg is érdemlik azt, hogy szépek legyenek.”

Az énekesnő inkább összpontosít ezekre a különböző projektekre, és igyekszik nem foglalkozni a pletykákkal, amik valahogy mindig megtalálják. Most éppen arról beszélnek, hogy újra együtt van egykori producer kedvesével, Alain Cornejoval. Ezt ő továbbra is tagadja, ugyanakkor mindig hangsúlyozza, hogy minden esetben meg szokta tartani a jó kapcsolatot korábbi párjaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek