Starity

Katy Perry az amerikai X Factorban?

2012. február 15. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy esélye van Katy Perrynek bekerülni az amerikai X Factor mentorai közé, főleg, miután mind a két női zsűritag távozott a tehetségkutatóból.

hirdetés
Katy Perry az amerikai X Factorban?

Miután Paula Abdul, Nicole Scherzinger és a show műsorvezetője, Steve Jones is távozott a tehetségkutatóból, mindenkit a folytatás és az új zsűritagok érdekeltek. Sokan Beyoncét tartották esélyesnek, mivel Simon Cowellnél is szóba jött a gyönyörű énekesnő. Valószínűleg Beyoncé most az anyai teendőire szeretne összpontosítani, így egy újabb név is felmerült, aki nem más, mint Katy Perry.

A Thinking Of You énekesnője nem lenne teljesen zöldfülű a mentorkodásban, hiszen 2010-ben a dublini meghallgatáson ő helyettesítette Dannii Minogue-ot, így van némi tapasztalata ezen a téren. Valószínűleg a tehetségkutató atyja, Simon Cowell ebben az időben kedvelte meg az énekesnőt, hiszen ő is szeretné Katyt a zsűriben látni.


Katy még 2010-ben a brit X Factorban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek