Starity

Emily Osment új filmen dolgozik

2012. február 16. 21:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben a hónapban kezdődik el Emily Osment, Jenna Fischer, és Rita Wilson legújabb filmjének a forgatása.

hirdetés
Emily Osment új filmen dolgozik

Emily Osment 2011-ben nagy sikert aratott a Cyberbully című drámafilmjével, de most jön az újabb ráadás: ebben a hónapban kezdik el forgatni a legújabb filmjét, a Kiss Met, amely szintén dráma. Most már biztosak lehetünk benne, hogy Emily már komolyabb filmszerepeket is kap, és végleg kitört a Disney-sztár szerepből.

A stáblistán olyan neveket láthatunk Emily Osment mellett, mint Jenna Fischer, Rita Wilson, John Corbett, Sarah Bolger, Steven Weber, Jes Macallan, Davenia McFadden és Emily Bicks. Nem minden karakter tisztázott, de azt biztosan tudjuk, hogy Sarah Bolger alakítja Zoe, illetve Emily Osment Zoe egyik barátjának a szerepét. Rita Wilson Zoe édesanyját, Steven Weber pedig az édesapját játssza.

A dráma egyébként egy tinédzserről, Zoe-ról szól, aki körül szövődnek a szálak. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a a filmre, Emily biztosan nem fog csalódást okozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek