Starity

Selena Gomez dobta zenekarát

2012. február 18. 10:10   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez szakított bandájával, a The Scene-nel. Ahogy ő fogalmazott, külön utakra tértek.

hirdetés
Selena Gomez dobta zenekarát

Mostanában sok énekesnőről terjesztik a pletykákat, hogy egy ideig abbahagyják énekesi karrierjük építését, és inkább más vizekre eveznek – így történt ez a népszerű Adele-lel is. Selena Gomez azonban nem viccelt, mikor rajongóit elkezdte „riogatni” azzal, hogy a 2012-es év a színészi karrierjének fog kedvezni.

Justin Bieber barátnője a Facebook-oldalán jelentette be hivatalosan is, hogy szünetet tart zenekarával, a The Scene-nel – közölte a Stop. A rajongók bizonyára csak viccnek gondolták az egészet.

Selly így jelentette be a szomorú hírt: „Külön utakra térünk egy időre. Ez az esztendő a filmekről és a színészkedésről fog szólni, és azt szeretném, hogy ott játszhassanak, ahol akarnak, és azzal, akivel akarnak. Persze, visszatérünk majd, de az később lesz. Szeretem őket és szeretlek titeket is. Nem tudom elmondani, milyen hálás vagyok ennek a csapatnak. Velem voltak a kezdetektől, és nem akarom elhinni, hogy tényleg vége.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek