Starity

Selena Gomez idén szünetelteti énekesi karrierjét

2012. január 09. 12:12   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három album és sok slágerdal után Selena Gomez úgy döntött, idén a színészetre koncentrál.

hirdetés
Selena Gomez idén szünetelteti énekesi karrierjét

Selena Gomez igazi tinisztár lett az elmúlt években, köszönheti ezt a sikeres filmjeinek és a sok slágerdalának. Viszont harmadik albuma és őszi turnéja után úgy döntött, a zenészi karrierjét felfüggeszti, hiszen így is rengeteg munkája van, főleg, hogy nemsokára megjelenteti saját parfümjét.

Selena így nyilatkozott az E! Newsnak: „Kezd beindulni a színészi karrierem, hiszen idén két produkcióban is szerepet kaptam, emiatt alig lesz időm a zenére összpontosítani.„

Sikeres sorozata, a Wizards of Waverly Place forgatásai már májusban véget értek, viszont az Egyesült Államokban épp a napokban adta le a Disney csatorna az utolsó részeket. A rajongók nagyon szomorúak, amiért a varázslók búcsút mondanak, ezért rengetegen kérdezgetik, hogy van-e esély a sorozat folytatására. Sel így válaszolt: „Bármikor folytathatnánk a műsort, hiszen a rajongók közel sem állnak készen a befejezésre, de én szeretnék valami mást is kipróbálni!”

Tehát úgy tűnik, a Hit The Lights énekesnője karakterétől, Alex Russótól végleg elbúcsúzott, a zenéjétől viszont csak egy időre. Helyette azonban izgatottan várhatjuk legújabb filmjeit, hiszen úgy néz ki, Selena egy kis ideig sem pihen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek