Starity

Chris Brown anyjának elege van fia viselkedéséből

2012. február 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, nemcsak a világnak van elege abból, ahogyan Chris Brown viselkedik, saját anyja is azt tanácsolta az énekesnek, hogy már itt lenne az ideje felnőni.

hirdetés
Chris Brown anyjának elege van fia viselkedéséből

A 2012-es Grammy-gáláról Chris egy díjjal tért haza, és ugyanekkor volt három éve annak, hogy megverte volt barátnőjét, Rihannát, de úgy látszik, hogy nemcsak a világnak van elege Chris viselkedéséből, hanem saját anyjának is.

Chris nem hallgatott, miután annyi gyűlölködő megjegyzést kapott, és Twitter-oldalára írta ki a következőket: „Utáljatok, amennyire akartok, ez nem fog változtatni semmin. Nyertem egy díjat, és a rajongóim imádnak, ez a legjobb bosszú. Menjetek a francba!”

Ez a kis monológ leginkább Chris Brown édesanyjának szólt, és természetesen a többi gyűlölködő sztárnak. Édesanyja ekkor akadt ki rendesen, és azt tanácsolta fiának, hogy itt lenne az ideje felnőni. Rihanna, aki az egyetlen személy, aki elítélheti Christ, úgy tűnik, megbocsájtott neki, hiszen számtalanszor látták őket az elmúlt hetekben együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek