Starity

Maria Kanellis tetováltatott

2012. február 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nők mindig megfontoltan haladnak életük során – állítják sokan. Ezt mi sem tanúsítja jobban, mint Maria Kanellis, aki 30 évesen csináltatta első tetoválását.

hirdetés
Maria Kanellis tetováltatott

Maria Kanellis ex-WWE-díva és énekesnő a héten (február 25.) ünnepelte 30. születésnapját. Talán ebből az apropóból gondolta úgy, hogy most már megérett egy tetoválásra, és csuklójára varratta a Passion, szót váltakozó betűtípussal, illetve apró csillaggal díszítve. Érthető is, miért esett erre a választása, hisz karrierje során mindig is a szenvedélyes nőt testesítette/testesíti meg. A hírt a Twitteren közölte az énekesnő.

Mariáról mostanában ritkán hallani. Tavaly felröppent a hír, hogy újabb zenét készít, amit szintén a Twitter-profilján lehetett olvasni, de szeptember óta semmi hír az újabb szerzeményről. 2011 áprilisában kiadott EP-je, a Sevin Sins nagy sikert aratott, érdemes lenne megint stúdióba vonulnia.

Jelenleg a ROH (Ring of Honor) nevezetű szervezetben tevékenykedik párjával, Mike Benett-tel. 2011 december végén debütált mint a ROH First Ladyje.


Maria tetoválása

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek