Starity

Stúdióba vonult a Mötley Crüe

2012. február 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég Nikki Sixx és Tommy Lee bejelentették, hogy a Mötley Crüe új albummal jelentkezik, most pedig el is kezdték az új dalok felvételeit.

hirdetés
Stúdióba vonult a Mötley Crüe

A Metal Underground internetes portál értesülései szerint a Mötley Crüe tagjai bevonultak a dobos, Tommy Lee házi stúdiójába, hogy nekilássanak az új albumuk munkálatainak. Még nincs egy hónapja, hogy a basszusgitáros, Nikki Sixx és Tommy Lee közzétette Twitter-üzenőfalukon, hogy a banda új albumot ad ki, de máris megkezdték az új dalok felvételeit.

Mr. Sixx újra üzent a rajongóiknak a Twitteren keresztül. Korábbi bejegyzései is arról tanúskodnak, hogy az elmúlt hetekben megtartott Las Vegas-i koncertek nagyon jól sikerültek, de most újra megköszönte a támogatást, és utalt arra is, hogy a nyáron esedékes európai turnén már fogunk hallani új dalokat.

Az amerikai glam metal zenekar utoljára 2008-ban adott ki albumot, Sains of Los Angeles címmel. Talán nyári koncertkörútjuk előtt már egy (kis)lemezzel gazdabbak leszünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek