Starity

Virágh Nóra modellt állt a CKM-nek

2012. február 27. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es Miss International Hungaryt a CKM férfimagazinban láthatjuk viszont, aki egy rövid interjút is adott.

hirdetés
Virágh Nóra modellt állt a CKM-nek

Nemrég jelentek meg Miss International Hungary 2011, azaz Virágh Nóra képei a CKM férfimagazinban, aki egy rövid interjút is adott, melyben sok érdekes dolgot árult el magáról.

A modell 2011 augusztusában nyerte meg a Miss International Hungaryt, ezt követően Kínában három hetet töltöt a világversenyen.

„A nemzetközi döntőn Miss Ecuador lett az első helyezett, de nem voltam csalódott, hiszen már az is nagy büszkeséggel tölt el, hogy kijuthattam a világ egyik legnívósabb szépségversenyére. Jelenleg a Debreceni Egyetemen másodéves kémiaszakos hallgató vagyok, vegyésznek készülök. Számos megkeresést kapok modellcégektől, de számomra a tanulás az első. Nagyon eltökélt vagyok: ha nemsokára lediplomázok, utána biztonsággal eleget tudok tenni a felkéréseknek.”

Arrra a kérdésre, hogy milyen fiúkat szeret, ennyit válaszolt: „Szeretem a szép szemű, szép mosolyú, kisportolt férfiakat, de nekem a belső adottságok a fontosabbak. Legyen értelmes, figyelmes, határozott, spontán, jó humorérzékű és értse az én poénjaimat is, de a legfontosabb, hogy szeressen!”

Továbbá elmesélte azt is, hogy nagyon élvezte a fotózást, bár eddig még nem készültek róla ehhez hasonló képek, és nem is szeretne többet megmutatni magából.


Fotó: CKM

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek