Starity

Thalía 4 hét alatt még egy aranyat bezsebelt

2010. július 10. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elképesztő! Az énekesnő első koncertalbumával havonta gyarapítja az arany- és platinalemezek számát! Az album 33. hete van a mexikói top 100 élmezőnyében, és már több mint 240 ezer példányban kelt el az országban.

hirdetés
Thalía 4 hét alatt még egy aranyat bezsebelt

Nincs egy hónapja, hogy beszámoltunk arról, az énekesnő első akusztikus albuma milyen jó úton halad a gyémántlemez felé, amely Mexikóban a legmagasabb minősítés, amely adható egy album eladásaiért, s öt platinalemeznek felel meg.

A Sony Music július 8-án jelentette be a Twitteren, hogy elérte a negyedik platinalemezt is, azaz négy hét alatt sikerült Thalíának még egy aranyat bezsebelnie.

A mexikói top 100-as lista tanúsága szerint eddig ezt egyetlen előadónak sem sikerült elérnie rajta kívül, és ha a lemezeladások ugyanilyen ütemben folytatódnak, már csak körülbelül két hónap hiányzik a gyémántlemez megszerzéséhez.

A Primera fila ('Az első sorban') az énekesnő első akusztikus albuma, amely 2009. december 1-jén jelent meg, és a 2009. július 29–30-án, Miamiban tartott koncert anyagát tartalmazza CD-n és DVD-n. Részletes információ az albumról egy korábbi cikkünkben olvasható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek