Starity

Adele: „Ha meglátom apámat, arcon köpöm!”

2012. március 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ártatlanságáról is ismert Adele mostanában a rossz kislány szerepét vállalja magára. Most éppen egy családi viszállyal kapcsolatban tett sokkoló kijelentést.

hirdetés
Adele: „Ha meglátom apámat, arcon köpöm!”

Adele higgadtsága, és ártatlansága mostanában más irányba fordult. Múltkor például középső ujjával mutogatott a Brit Awardson, majd később, amikor kolléganője fogyókúrás tanácsokkal akarta ellátni, Adele ugyan udvariasan elutasította Jennifer Hudson ötleteit, de a háta mögött már durva szavakkal illette.

Most azonban családon belüli vita okozta a kifakadását. Az énekesnőnél betelt a pohár, mert édesapja, Mark Evans csúnya szavakkal illette egy lapban Adele édesanyját. A felháborodott aranytorkú énekesnő egy talkshow-ban üzent édesapjának, almondta, hogy ha legközelebb meglátja édesapját, egyszerűen arcon köpi, és továbbmegy.

A nyolcszoros Grammy-díjas énekesnőnek valószínűleg fogytán a nyugalma. Nem csoda, hiszen nemrégiben egy pornó filmmel próbálták bemocskolni. Nincs mit tenni, nehéz a sztárok élete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek