Starity

Megasztár: megvan az első hat döntős

2012. március 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken este zajlott le az első párbajsorozat: 12 versenyző névsorát csökkentették hatra, a második csapat jövő pénteken párbajozik.

hirdetés
Megasztár: megvan az első hat döntős

2012 elején derült ki, hogy februárban kerül adásba a Megasztár hatodik szériája, majd a zsűri kilétére is fény derült. Nem sokkal a start előtt még egy újításról olvashattunk: idén nem a közönségszavazatok alapján, hanem a zsűri voksai szerint kerülnek az énekesek a döntőbe.

Eme információk után elindult maga a műsor is: előbb az elődöntős 24 versenyzőt válogatták össze, akik aztán péntek este duettpárbajban mérték össze képességeiket, a négy döntnök a produkciók után rögtön ki is választotta a szerintük igéretesebbnek tartott énekest.

Az első duettből Szűcs Ádám Szilárd került ki győztesen, igaz, nem azonnal, hiszen a négy bíra összeült még egyszer megbeszélni a dolgot. A második körben két barátnő, Kullai Timi és Nagy Reni párbajozott, itt a szegedi lány búcsúzott a versenytől. Az első vegyes páros a Réti Nóra–Kökény Pál duó volt, amelyet a hölgy nyert meg. A következő vegyes páros a Józsa Janka–Horváth István duó volt, innen István került be a legjobb 12 közé.

Sokan szurkoltak a brazil fiúnak, Thiago Bertoldinak, ám a zsűri egyöntetűen Farkas Jenser Balázst engedte tovább. Az utolsó párbaj Gerendás Dávidé és Burgess Benjaminé volt, az este utolsó döntős helye pedig az amerikai származású Bendzsié lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek