Starity

Mila Kunis a Harper's Bazaar címlapján

2012. március 07. 22:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ukrán színésznő címlaplány szerepet kapott a neves Harper's Bazaar magazinnál,ahol egy gyönyörű,vidámpark-témájú fotósorozat is készült a lányról,aki az interjúban jópár titkot is elárult magáról.

hirdetés
Mila Kunis a Harper's Bazaar címlapján

Miután az addig csak kisebb szerepeket kapó ukrán származású színésznő, Mila Kunis a Barátság extrákkal című filmmel betört a köztudatba, a lánynak egyértelműen beindult a szekere. A 28 éves színésznőt elárasztják a jobbnál jobb ajánlatok: szerepelt többek között a Dior kampányában, valamint felkérték, hogy játssza el John F. Keneddy feleségét a The Butler című filmben.

A gyönyörű színésznő most új lehetőséget kapott, hogy megmutassa magát, ugyanis ő az áprilisi Harper's Bazaar címlaplánya. Mila a fotózás utáni interjúban olyan érdekességeket is elárult magáról, ami egy kicsit furcsának tűnik egy ilyen felkapott színésznő szájából.

„Nem szoktam gyakran szórakozni járni. Jobban szeretek otthon lenni, jó italokat iszogatni, és nézni a tévét. Szeretek főzni is, bármit meg tudok csinálni a maradékból, ezért is szeretnék a Top Chef nevű műsor zsűrije lenni.”

A cikkhez fotósorozat is készült, amit egy vidámparkban rögzítettek. A képeken Mila gyönyörű ruhákat és cipőket visel, s a díszletnek köszönhetően egy kicsit újralhette felhőtlen gyerekkorát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek