Starity

Kat Von D betöltötte a harmincat

2012. március 08. 18:06   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kat Von D, Hollywood legkeresettebb tetoválóművésze ma ünnepli a 30. születésnapját.

hirdetés
Kat Von D betöltötte a harmincat

A mai napról rögtön a nemzetközi nőnap jut eszünkbe. Ilyenkor általában virágokkal, édességekkel kedveskednek a nőknek a tisztelet és a megbecsülés kifejezésének jeléül, de Hollywood legkeresettebb és leghíresebb tetoválóművészének a születésnapját is jelenti.

Bizony, Kat Von D átlépte a harmincadik életévét. Eddigi élete és karrierje során sok fordulópont érte, sok embert tetovált, de érte boldogság, csalódottság, bánat, szerelem és öröm is. De mennyi az az annyi?

Kezdjük a legelején, ami a pályafutását illeti: 1998-tól dolgozik tetoválóüzletekben, majd 2005-ben a Love Hate Tattoos tetoválószalonba került, amelynek napjaiba a Miami Ink sorozatban tekinthettük meg. Megromlott a viszonya a többi művésszel, ezért innen kilépett, és megnyitotta a saját üzletét, a High Voltage Tattoot, és ezzel elindult az első valóságshow-ja is, az La Ink. Számtalan ember távozott büszkén és örvendve, amelyet Kat szervezésének köszönhetnek, hiszen valójában nem is olyan könnyű egyedül vezetni egy szalont. 2007-ben bekerült a Guinness Rekordok könyvébe: 24 óra alatt 400 embert tetovált. Bár a sorozatot 2011 nyarán törölték, de a szalon továbbra is várja a pácienseket.

2008-ban kiadta saját sminkkollekcióját a Sephoránál. 2008-ban ő alapította a MusInk Tattoo Convention and Music Festivalt. 2010 szeptember 2-án megnyitotta a galériáját Wonderland Gallery néven, amely közvetlenül a High Voltage Tattoo szalonja mellett van. Saját ruhakollekciója is van Kat Von D Los Angeles néven.

A szerelem terén nem volt ilyen sikeres: 2003-ban összeházasodott Oliver Peckkel, és hamar kudarcba fulladt a kapcsolatuk. Később Orbival járt szintén nem egy tartós ideig. 2008-tól 2010-ig a Mötley Crüe együttes basszusgitárosával, Nikki Sixxszel volt együtt. Nem haragban váltak el, Nikki bevallása szerint sokat tanult a 30 éves tetoválóművésztől. 2011 szeptemberében Kat hivatalos bejelentette, hogy együtt van Sandra Bullock exférjével, Jesse Jamesszel, és nem tudja, hogy eddig hogy nem találtak egymásra. Rövid idő alatt nagyon boldogok voltak, legalábbis ami Katet illeti, hiszen nemrég megtudhattuk, hogy Jesse 19 nővel csalta meg őt. Kat besokalt, de nem adja fel, és a sok csalódás ellenére is várja a boldogságot és a szerelmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek