Starity

Pretty Little Liars: mire számíthatunk a harmadik évadban?

2012. március 13. 10:10   |   Szerző: Alizgirl98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars harmadik évada is tele lesz rejtélyekkel – ezt bizonyítják a Marlene King által közzétette spoileres infomációk is.

hirdetés
Pretty Little Liars: mire számíthatunk a harmadik évadban?

A Pretty Little Liars-rajongók már nagyon várják a második évad utolsó epizódját, nem hiába: valószínűleg itt fény derül a lányok fenyegetőjére, „A” személyazonosságára, valamint megtudhatjuk, ki gyilkolta meg Alisont. Ám ez nem azt jelenti, hogy ezzel a sorozat is véget ér. A harmadik évadban ugyanannyi izgalom és szerelem vár a nézőkre, mint eddig.

Marlene King, a sorozat készítője már meg is osztott a Twitteren pár spoileres információt a harmadik évaddal kapcsolatban:

1. Tyler Blackburn, a sorozat Calebje állandó szereplővé válik, mint ezt már eddig is tudhattuk. Ezáltal a részekben sokkal nagyobb szerepet kap kedvenc hackerünk.

2. Az előző részben szemtanúi lehettünk, ahogyan Ezra jól megmondja a magáét Aria apukájának: itt marad a városban. Ebből arra következtethetünk, hogy a harmadik évadban még több lesz az Ezra-jelenet, s talán Rosewood tilott szerelmespárja is esélyt kap románcuk beteljesedésére a sorstól.

3. Az új évadban láthatjuk majd Ezra testvérét. Róla egyelőre sajnos nincs több információ, de valószínűleg újabb szépfiú kap majd helyet a sorozatban.

4. A Holly Marie Combs-rajongóknak sem kell félniük, mert Ella Montgomery biztos, hogy benne lesz a harmadik évadban.

5. Sasha Pieterse valószínűleg látható lesz a premierben, ugyanis Marlene nemrég azt írta, izgatott, hogy mit fog szólni Sasha, a sorozat Alison DiLaurentise, amikor elolvassa az évad premierjének szkriptjét.

6. Ha valaki még mindig kíváncsi, mi a helyzet Holdennel, Aria titokzatos randitársával, akkor annak sem kell izgulni, ugyanis még többet fogunk megtudni a hazudozóról a harmadik szezonban.

7. Lindsey Shaw nemrég úgy nyilatkozott, hogy szerinte Paige vissza fog térni még a sorozatba. Már csak az a kérdés, hogy ez vajon mit fog jelenteni az Emily és Maya-párosnak.

8. További rejtélyek: nemrég a szereplők és a stáb is úgy nyilatkozott, hogy rejtélyekből ebben az évadban sem lesz kevés.

9. Mint már régebben megtudhattuk, valaki meg fog halni a második évad végén, tehát ez azt jelenti, hogy az egyik szereplőtől el kell búcsúznunk. Szerencsére a négy főszereplőlány marad a harmadik évadban is, ám nemrég valami különös dolgot tudhattunk meg a fináléról: az egyik lány alkut fog kötni „A”-val, ezzel elárulva barátnőit.

10. És végre a harmadik évad premierjének is megvan a hivatalos címe: It happened 'that night'. Azaz Azon az estén. Természetesen már mennek a találgatások, az az ötlet is felvetődött, hogy talán megtudhatjuk, mi történt Alison halálának estéjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek