Starity

Megmutatta kerekedő pocakját Tiffany Thornton

2012. március 13. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt paparazzók kapták lencsevégre ,amint Kaliforniában vásárolgatott, és a képek arról árulkodnak, hogy a Disney-sztár majd kicsattan a boldogságtól.

hirdetés
Megmutatta kerekedő pocakját Tiffany Thornton

A Sonny a sztárjelöltből megismert Tiffany Thornton már boldogabb nem is lehetne, hiszen férjével, Christopher Carney-vel teljes az összhang, és már alig várják első közös gyermekük megszületését. A pár még 2011 novemberében kelt egybe egy szűk családi körben tarott esküvőn, majd egy kisbaba érkezéséről csiripeltek a boldog házasok a Twitteren.

Az első kismamafotóig nem kellett sokáig várni, hiszen egy hónappal a nagy bejelentés után már lencsevégre kapták a 26 éves színésznőt, amint kerekedő pocakkal vásárolgatott Kaliforniában.

''Remek napom volt: babaholmikat várásoltunk a stylistommal, Wendy Bellissimoval, most pedig a férjemmel, Chrisszel ebédelünk'' – tweetelte a Disney-sztár aznapi programját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek