Starity

Kitiltották a társkeresőről VV Attilát

2012. március 13. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Attila csak minden lehetőséget meg akart ragadni a csajozásra, de nem hitték el, hogy ő regisztrált be a társkereső oldalra, ezért kitiltották.

hirdetés
Kitiltották a társkeresőről VV Attilát
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 5 nyertese az egyik legnépszerűbb társkereső oldalon szeretett volna hódítani, de nem gondolt arra, hogy hamar füstbe megy majd terve.

„Regisztráltam egy társkereső oldalra, de már le is töröltek, mert feljelentgettek a felhasználók, hogy kamu a profilom. Kíváncsiságból jelentkeztem csak be, de ott senki sem hiszi el, hogy én tényleg VV Attila vagyok. Az benne a vicc, hogy az adataim mellé saját fényképeimet is feltettem” – mondta a Borsnak mosolyogva az összeférhetetlen.

Attila elmondása szerint már kétszer randizott kiesése óta, tehát nem viszi túlzásba az ismerkedést. Lehetősége pedig bőven akadna, hiszen rengeteg szórakozóhelyre hívják, ahol sok lány leszólítja.

„Nem erőltetem, hogy normális, komoly kapcsolatot találjak, de ha jönne egy ilyen, nem lennék semminek sem az elrontója” – tette még hozzá valóságshow-hős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek