Starity

Zac Efron szeretne újra énekelni

2012. március 14. 09:09   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron legújabb filmje kapcsán számos interjút adott már, a világ eltérő pontjain. Legutóbb Rómában láthattuk, ahol elárulta, szívesen szerepelne egy újabb High School Musicalben.

hirdetés
Zac Efron szeretne újra énekelni

Az utóbbi pár hétben nem lehetett hiányunk a sármos színészből. Két hét alatt sikerült ellátogatnia Madridba, Rómába, Brazíliába és New Yorkba is. Természetesen nem szórakozás céljából, hanem munka kapcsán. Nemcsak videókból és képekből szemezgethettünk az elmúlt napokban, de a The Lorax premierje óta többször is hallhattuk újra énekelni az ex-High School Musical-sztárt.

Ez több interjút készítő magazinnak is feltűnt, és egy bátor riporter nem kerülgetve a forró kását, rá is kérdezett a dologra, mire Zac a következőt válaszolta: „Semmi konkrét dolgot nem mondhatok, de azt igen, hogy a szívem legmélyén nagyon vágyom egy újabb részre. Biztos vagyok benne, hogy minden rajongó remekül fogadná a következő High School Musicalt. Rengeteg energiát adott nekem a film, és remélem a jövőben tervbe lesz véve a folytatás.”

Zacet legközelebb áprilisban láthatjuk a mozivásznon a The Lucky One című háborús dráma kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek