Starity

Közeleg a Touch globális premierje

2012. március 14. 15:03   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint száz ország fogja egyszerre elindítani Tim Kring drámáját március 22-én.

hirdetés
Közeleg a Touch globális premierje

Ahogy arról már korábban olvashattatok, idén tavasszal Kiefer Sutherland új sorozatban lesz látható. A Fox drámája, a Touch királyi bánásmódban részesül: több mint 100 ország fogja egyszerre elindítani.

A Twentieth Century Fox Television Distribution, a Fox Broadcasting Co., a FOX One, a 20th Television és a Fox International Channels az egész világon együtt fognak működni március 22-én egy olyan időpontban, amit kiemelkedőnek találnak a Touch pilotepizódjához. Az Unilever is csatlakozott a projekthez mint reklámszponzor.

„Ez annyira találó, hogy van egy TV-sorozat, aminek témája az egység és a kapcsolat, ezeken mi mind osztozunk a kultúrák és nyelvi különbségek ellenére, és ugródeszkaként szolgálhat ez a nagyon izgalmas, globális indítás„ – mondta Marion Edwards, a Twentieth Century Fox Television Distribution nemzetközi ügyekért felelős vezetője.

„Az egyik dolog, ami nagyon izgalmas a sorozatban, ha a globális természetét nézzük. Ez köztem és a fiam közti kapcsolat köré összpontosul. Ami ártalmatlannak tűnik számunkra, a hullámhatás, hogy ez tovaterjed szerte a világon. Ez nem koncentrál azokra a megosztó dolgokra, amik szétválasztják az emberi lényeket, de valójában ezek közös kötelékek, amik összehozhatnak bennünket... Dolgok, mint a család, és nincs olyan társadalom a bolygónkon, ahol nem értékelik a gyerekeket, ahol nem értik, hogy fontos számunkra, hogy tiszteljük az idősebbeket, és megértsük a történelmünket” – mondta Kiefer Sutherland egy interjúban.

A színész a globális premierről a következőt nyilatkozta: „Van egy globális jellege a show-nak, ami megengedi nekünk, hogy megcsináljuk az első globális premiert a televíziózás történelmében. Szóval, valaki Moszkvában nézni fogja a bemutatót ugyanakkor, amikor valaki az USA-ban, mint valaki Afrikában, mint valaki Ázsiában."

A Fox március 15-én tartani fog egy előzetes vetítést, de a hivatalos világpremier március 22-én lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek