Starity

Új szerepben a Vámpírnaplók sztárja

2012. március 14. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leteszi a karót és nem iszik több verbénát a The Vampire Diaries sármos tanára.

hirdetés
Új szerepben a Vámpírnaplók sztárja

Matthew Davis a hírek szerint búcsúzhat a vámpíroktól. Az Alaric Saltzmant alakító színész szerepet kapott a The CW legújabb televíziós sorozatában, amely a 2012/13-as szezonban indulna hódító útjára. Vajon ez azt jelenti, hogy a vámpírvadász történelem tanárt éri utól a vég a harmadik szezon végén?

Az egykoron Doktor Szöszi barátjaként feltűnt színész, úgy tűnik bizonyította tehetségét a vámpírok közt, hiszen az új Cult című sorozatban már főszereplőként láthatjuk viszont. A szériában egy újságíró bloggert fog alakítani, akinek a bátyja rejtélyes körülmények között eltűnik. Összefog asszisztensével (Jessica Lucas) és a keresésére indulnak. A szériát a Gossip Girl producerei jegyzik, és Alona Tal illetve a Prison Break sorozatból ismert, Robert Knepper is feltűnik majd az epizódokban.

A hírt a Deadline és a TVLine is megerősítette, bár azt még senki sem tudja biztosan, hogy Mr. Saltzman végleg búcsúzik-e a sorozattól, vagy csupán elköltözik Mystic Falls városából, hogy néha azért még lehetősége legyen megörvendeztetni a rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek