Starity

Megújult formában tér ma vissza a Csillag Születik

2012. március 17. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új zsűri, új műsorvezető páros, új díszlet, új főcím, megújult műsorszerkezet. Röviden így lehetne összefoglalni a ma este, a Fókusz Plusz után induló 2012-es Csillag Születiket.

hirdetés
Megújult formában tér ma vissza a Csillag Születik
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Negyedik évadához érkezett Magyarország egyik legszínesebb tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. Az előző széria kiemelkedő nézettséggel futott, melynek köszönhetően 2011-ben az X-Faktor és a Való Világ után a harmadik legnépszerűbb televíziós márka volt a 18-49-es korcsoport körében. A 2012-es műsor rengeteg újdonsággal várja a nézőket, gyakorlatilag az alapoktól kezdve újjaszerveződött a műsor.

Rendhagyó módon női műsorvezető párossal indul a 2012-es Csillag Születik. A műsor két háziasszonya Ördög Nóra és Lilu lesz. A tehetségkutatóban Hernádi Judit színművésznő új zsűritagokkal, Pokorny Lia színésznővel, Hajós András zenésszel és Puzsér Róbert kritikussal keresi majd Magyarország új csillagait.

“Rendkívül elégedettek vagyunk az új zsűrivel, remélem, hogy a nézők is azok lesznek” – árulta el a showműsor kreatív producere, Herman Péter.

„Rengeteg újdonsággal szolgál majd a ma kezdődő műsor. Ugyanis új főcímet kapott a show, ez apróságnak tűnik de kiválóan szimbolizálja az új zsűrit. Ami talán a legfontosabb, hogy részben megváltozott a műsor szerkezete is: az úgynevezett castingepizódokból ezúttal több lesz, a tavalyi három helyett immár négy. Emellett lesz egy ötödik rész is, ahol a válogatókból kiemelt versenyzőkből juttat tovább a zsűri tizenkettőt, az élő adásokban már csak ők mérettethetik meg magukat” – mondta el a kreatív producer.

Egy dolog azonban nem változott: most is három igennel lehet továbbjutni a válogatóból. Ha pedig mind a négy zsűritag megnyomja a gombot és megszólalnak a kürtök, akkor a versenyzőnek be kell fejeznie a produkcióját.

Idén egyébként minden eddiginél többen jelentkeztek a műsorba. A 2011-es Csillag Születikhez képest az ideire közel tíz-tizenöt százalékkal többen adták le nevezésüket. A rengeteg tehetséges jelentkező között pedig akár már ma, az első adásban ott lehet 2012 csillaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek