Starity

Madonna megvadult

2012. március 21. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna tizenkettedik stúdióalbumának második kislemeze március másodikán jelent meg, ám a kisfilmet csak most, a hónap végén hozták nyilvánosságra.

hirdetés
Madonna megvadult

Február elején jelent meg a Give Me All Your Lovin’ klipje, amely nem kis felháborodást okozott. Egy részt azért bírálták Madonnát, mert néhányak szerint nem korához illő öltözetet viselt a kisfilmben, illetve partnerei, Nicki Minaj és M.I.A miatt is, utóbbi személy később a Super Bowlon bemutatott, az amerikaiak legnagyobb felháborodására.

Az új album címe körül is voltak összetűzések, egy egészségügyi szervezet szerint az MDNA nagyban hasonlít egy ismert drogra, így szerintük a pop királynője ezt népszerűsíti. Madge nem kommentálta a híreket, csak annyit nyilatkozott akkor, hogy várja, hogy megjelenjen az album – ami immáron nincs is olyan messze: a hivatalos piacra dobási dátum március 23-a.

Az album második kislemezes dala, a Girl Gone Wild a hónap elején jelent meg, ám még előtte, februárban elmondta Ryan Seacrestnek, hogy február 17-én kezdik forgatni. A rendezők a híres divatfotós páros, Mert and Marcus voltak. A dal úgynevezett dalszöveges videóban február 27-én vált elérhetővé a VEVO-csatornán, majd március 9-én megjelent egy félperces előzetes is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek