Starity

Johnny Depp Ashley Olsennel kavar?

2012. március 23. 16:04   |   Szerző: anitacool

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Félreérthető helyzetben kapták Johnny Deppet, amint vasárnap délben elég nyúzottan elhagyta Ashley Olsen New York-i loftlakását.

hirdetés
Johnny Depp Ashley Olsennel kavar?

Johnny Depp házasságáról már eddig is rengeteget pletykáltak a bulvársajtóban, a színész és kedvese, Vanessa Paradis nem győzik cáfolni a találgatások özönét. Itt van azonban az újabb feltevés, ami valószínűleg szintén nem fog jót tenni a párnak.

A 48 éves színészt ugyanis rajtakapták, amint megpróbált csendben kiosonni a 25 éves Ashley Olsen New York-i loftlakásából, ahol előzőleg ott töltötte az éjszakát. Depp megpróbált lehetőleg észrevétlen maradni, de úgy tűnik, ez nem sikerült neki. Persze érhető, hogy miért nem szerette volna, ha mindez eljut párja, Vanessa fülébe, hiszen mindenhol azt nyilatkozza, hogy boldog párkapcsolatban él.

Elképzelhető azonban, hogy nem a szerelem miatt látogatott el a lakásba, hiszen a színészkedést végleg a divattervezésre cserélő Olsen iker a környéken híres arról, hogy hetente akár négyszer is képes igazi vad, egész éjjel tomboló bulit tartani.

Reménykedjünk, hogy Johnny a fáradt gőz levezetéséért és egy kis szórakozásért tért be csaknem feleannyi idős egykori kolléganőjéhez, és nem szerelmi háromszögről van szó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek