Starity

Elzárkózik a külvilág elől Lindsay Lohan

2012. március 24. 21:09   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc botrányhősnőnk, Lindsay Lohan barátai kedvéért jó útra tér. Két hét múlva próbaideje is lejár, és mindent megtesz azért, hogy ez az időszak gondok nélkül teljen el.

hirdetés
Elzárkózik a külvilág elől Lindsay Lohan

Lindsay az elkövetkezendő két hétben nem fogja elhagyni otthonát – kérték tőle barátai. A lány és ismerősei is rettegnek tőle, hogy újra elkövet valamit kiszámíthatatlan viselkedése miatt – írja a TMZ.

Múltkor például elütött valakit, amire ő személy szerint nem emlékszik, azonban az áldozat igen. A férfi elmondta, hogy sérülést nem szenvedett, de tanúi vannak, így kész az ügyet a bíróságra vinni.

Az efféle cselekedetek miatt most Lindsay ki sem szeretne lépni a házból, hiszen fél, hogy újra elkövet valamit, és nem szeretné, ha a már csak két hetes próbaidejéből esetleg pár év letöltendő legyen. A sztár barátai kérték tőle ezt a kisebb „pihenést”, hiszen a drog- és alkoholproblémákkal küzdő sztár még mindig vadul bulizik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek