Starity

Pokol vár Damu Rolandra a börtönben

2012. március 25. 11:11   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A börtönt is megjárt Dukai Gergő szerint akkor lesz Damunak a legjobb, ha beáll a sorba, és nem keresi a balhékat.

hirdetés
Pokol vár Damu Rolandra a börtönben

Damu Rolandot nemrég ítélték el négy év hat hónapra volt párja bántalmazásáért. Ugyan a bevonulásig még jó pár hónap el fog telni, addig is jobb, ha felkészül a legrosszabbra. Az exvillalakó, Dukai Gergő szerint, aki már a börtönt is megjárta drogügyletek miatt, Roland lesz a hicherarhia legalján.

„Akik nőkkel vagy gyerekekkel erőszakoskodtak, azoknak beszólnak, nem ritkán bántják is őket. Ők állnak a ranglétra alján. Damu Rolandot a puszta ismertsége miatt is kikezdhetik. Nem összehasonlítható az ő helyzete például Stohl Andráséval, aki alapvetően népszerű emberként ment be, és mindenki tudta, hogy azért bűnhődik, mert részegen okozott balesetet” – mesélte Gergő a Blikknek.

A villa alfahímje még azt is hozzátette, hogy legkönnyebben akkor vészelheti át a börtönt, ha beáll a sorba, és nem keresi a balhékat, hiszen az ilyesfajta erőszakot elkövetőket a börtönben sem kedvelik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek