Starity

Eva Longoria randiműsort készít

2012. március 27. 08:08   |   Szerző: anitacool

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva Longoria nemrégiben lett újra szingli, de a saját boldogsága helyett most másokéra fog koncentrálni a főműsoridős realityben.

hirdetés
Eva Longoria randiműsort készít

Eva Longoria születésnapja előtt pár nappal szakított kedvesével, Eduardo Cruzzal, és máris újra a szerelem foglalkoztatja, ezúttal azonban nem saját boldogsága jár a fejében, hanem azoké az egyedülállóké, akik a műsora keretében fognak remélhetőleg párra találni az Egyesült Államok legnevesebb hivatásos házasságközvetítői által.

A műsor ötlete annyira megtetszett a NBC vezetőségének, hogy máris berendeltek egy egész évadot az All About Love címre elkeresztelt műsorból, melynek forgatási munkálatai áprilisban kezdődnek, és főműsoridőben lesz majd látható.

A randishow koncepciójáról és felépítéséről egyelőre semmilyen információ nem látott napvilágot, csak annyit lehet tudni, hogy egy új formátumról van szó.

A 37 éves színésznőnek magának is elég élénk szerelmi élete van az utóbbi időben, házassága felbomlása, majd Eduardo Cruzzal való egyéves kapcsolata után jelenleg ő is szingli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek