Starity

Lindsay Lohan a Glee-ben szerepel

2012. március 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő, akinek mindössze egy napja van hátra a próbaideje leteltéig, epizódszerepet kapott a népszerű zenés sorozatban.

hirdetés
Lindsay Lohan a Glee-ben szerepel

Lindsay Lohan talán végre visszatérhet a showbizniszbe! Ryan Murphy, a Glee készítője szeretné, ha a botrányhősnő otthagyná a Saturday Night Live-ot, ugyanis már szerződtette is a Glee-be. Az eddigi megerősített álláspontok szerint Lindsay nem fog énekelni a májusban adásba kerülő epizód során, ugyanis önmagát fogja megformálni a népszerű zenés komédiában.

A Fox információi szerint a szerződést már megkötötték, és Miss Lohan sztárbíróként jelenik majd meg a képernyőkön. A korábbi évadok során olyan színészek álltak a Nationals ítészei között, mint Josh Groban és Olivia Newton-John.

Az epizód története máris ironikusan cseng a fülünkben, hiszen 2011-ben Lindsay gyakorlatilag a bíróságon élt. A tavalyi nyaklánclopása csak a kezdet volt a pár hete történt cserbenhagyásos gázoláshoz képest, így előfordulhat, hogy a jelenetek alatt a színésznő túlságosan is beleéli magát a helyzetszituációba, és egyetlen komikus megnyilvánulást sem láthatunk majd tőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek