Starity

VV Seherezádé mellében csomót találtak

2012. március 29. 19:07   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A villa szenvedélyes nőjének mellében csomót találtak, ami félelemre adhat okot.

hirdetés
VV Seherezádé mellében csomót találtak
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nemrég robbant ki a PIP-mellimplantátumok körüli botrány, miszerint az ilyen fajta szilikonbetétek veszélyesek lehetnek az egészségre. Amikor Seherezádé megtudta, hogy az ő mellében is ilyen szilikonok vannak, azonnal orvoshoz fordult, ahol kiderült, sürgősen meg kell műteni, hiszen már régóta fájdalmai is vannak. Seherezádé eddig is nagyon félt, pedig még nem lehetett tudni, hogy vannak-e szövődményei a hibás betéteknek. Most azonban kiderült, a baj még nagyobb lehet, hisz csomót találtak a mellében.

„Egyelőre tapintással vizsgáltak csak meg, a röntgen, vérvétel, ultrahang még egy kicsit várat magára. Azt hittem, rögtön elájulok, amikor közölték, hogy csomó tapintható ki a mellállományomban. Eddig csak féltem, most már rettegek. Megőszülök az aggodalomtól, mire kiderül, mi az. Annyi rémhírt hallottam már a PIP-es betétekről” – mesélte a Blikknek Seherezádé.

Az exvillalakó azt is elárulta, hogy a mostani 300 köbcentis implantátum helyett egy kicsivel nagyobb betétet szeretne, és a műtétet a korábbi hírekkel ellentétben, akár heteken belül elvégezhetik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek