Starity

Paris Hilton RedFoóval bulizott

2012. április 01. 18:06   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hilton mostanában megannyi énekessel együtt bulizik, nemrég Snoop Dogg-gal múlatta az időt, legutóbb viszont már az LMFAO frontemberével, RedFoóval partizott Hollywoodban.

hirdetés
Paris Hilton RedFoóval bulizott

Úgy tűnik, ha valaki az énekes-színésznővel szeretne bulizni, először le kell, hogy szerződjön vele egy duettre, hiszen Paris Hilton először Snoop Dogg-gal dolgozott együtt, mivel az örökösnő készül új albumot kiadni – amelynek Afrojack lesz a producere –, majd nem sokkal a kollaboráció bejelentése után már közösen múlatták az időt Hollywoodban.

Az LMFAO klipje ugyan nemrégiben jelent meg (Sorry For Party Rocking), de máris hatalmas sikert aratott a nézők körében. A csapat frontembere Hollywood egyik VIP partiján találkozott az örökösnővel, ahol a buli végéig együtt maradtak, így egy fotó is előkerült kettejükről.

A csillaggal büszkélkedő örökösnő korábban elárulta, vannak tervei az LMFAO-val, mivel szeretne felvenni egy közös dalt az új albumára. A Twitterre írt bejegyzésével egy fotót is közzétett az estéről, amelyen elmondása szerint fantasztikusan érezte magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek