Starity

Megérkezett Katy Perry új dala

2012. április 02. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a népszerű énekesnő Dressin’ Up című száma, mely a 2010-es Teenage Dream album újrakiadásán kapott helyet. A március 26-án érkezett korongon három teljesen új dal szerepel, ezek közül már kislemezként is megjelent a nagy sikerű Part of Me.

hirdetés
Megérkezett Katy Perry új dala

A mostanság kék hajjal hódító énekesnő, Katy Perry március 26-án adta ki a 2010-es Teenage Dream album kibővített változatát, Teenage Dream: The Complete Confection címmel. Az újrakiadáson három teljesen új dal található, melyek közül a Part Of Me jelent meg a korong első kislemezeként. A szám hatalmas sikereket ért el, listavezető lett az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is többek közt. A szerzeményhez nemrég videoklip is érkezett, melyben a bájos énekesnő – egészen új oldalát megmutatva – tengerészgyalogosnak állt.

A hétfőn megjelent albumom a Part of Me mellett szerepel még a korábban demóváltozatban szintén kiszivárgott Dressin’ Up is, mely teljesen eltér az előző daltól. A meglehetősen piszkos szövegű számot Katy írta, és a hírek szerint ez lesz a Teenage Dream újrakiadásának második kislemeze. Ezt az is alátámasztja, hogy az énekesnő a napokban feltette a Dressin’ Up dalszöveges videóját hivatalos VEVO-csatornájára, ahogy legutóbb a Part of Me-nél is tette.

Az új dal elég slágergyanúsnak tűnik, és a szöveg alapján igen botrányos és szexi klip készülne hozzá, ha megfilmesítenék. A Dressin’ Up kislemez valószínűnek tűnik, de még nincs megerősítve. A gyönyörű énekesnő egyébként már új albumán is dolgozik, és az eddiginél sokkal sötétebb és komolyabb hangzást ígér, tehát hamarosan új stílussal és egy egészen új nagylemezzel tér vissza Katy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek